PROMOSI UMRAH 2012 !!!! | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Friday, December 16

PROMOSI UMRAH 2012 !!!!

PROMOSI PAKEJ UMRAH 2012

RM 4550
ASSALAM SEMUA ^_^

Hai semua.. maaf la ika dah lama tak update blog. Sekarang memang waktu kritikal bagi ika sebab ika tengah busy dengan waktu.. mana tak nya nak kejar kan masa nak study lagi and macam macam komitmen yang perlu ika selesaikan. Tapi kesempatan yang ika ada ni, ika nak promote la sikit buat mereka yang merancang nak mengerjakan umrah pada tahun hadapan. Even ika tak tau normally price charge pergi umrah berapa biasanya, tapi ika tetap akan promote package yang agak agak mampu bagi mereka yang ingin mengerjakan umrah. 

Mesti ramai yang tertanya tanya apa yang mereka akan dapat dengan harga yang di tetap kan dia atas tu kan? betul tak? Ok now u all semua tengok ek apa yang u all semua akan dapat dari harga yang di offer tu ye :

Dengan harga RM4550 termasuk lah :

1) TIKET PENERBANGAN pergi-balik menaiki pesawat ROYAL BRUNEI AIRLINE @ setaraf.
2) Penginapan di hotel ( 3-5 orang sebilik)
3) Sarapan pagi, makan tengah hari, makan malam di tempat penginapan.
4) Pengangkutan seperti didalam aturcara lawatan.
5) Beg besar, beg kecil, buku panduan umrah dan air zam zam (10 liter)
6) Kos visa umrah MUASSASAH 
7) Forum atau kuliah subuh di Mekah dan Madinah.
8) Airport TAX , INSURAN penerbangan dan fuel charge.
9) PERKHIDMATAN BIMBINGAN MUTAWWIF yang diketuai oleh 
USTAZ DR AHAMAD ASMADI BIN SAKAT, Jabatan pengajian AL-QURAN dan SUNNAH, UKM.
10) Kursus bimbingan umrah & kelas bahasa arab PERCUMA

**MAKLUMAT TAMBAHAN :

-Dengan penerbangan ROYAL BRUNEI @ setaraf yang di tempah khas untuk jemaah kami.
-Jemaah juga akan disediakan sebuah BAS EXECUTIVE yang telah di insurankan serta mempunyai tandas
- Penginapan di Madinah - HOTEL AL SYRKU @ setaraf ( 80-100 meter dari Masjid Nabawi)
-Pengianapan di Mekah - HOTEL AL ZUHUR @ setaraf ( 200 meter dari Masjid Al Haram)

RIGHT WING HOLIDAY SDN BHD ( 642683-A) NO.KKKP: 4334
Dengan kerjasama IdrichclubTVI EXPRESS.

:- Untuk Maklumat Lanjut hubungi : PN.SOHAINI KAMSI 
    Telephone : 013-3067900

[ NAK TAU TAK ROJAK PALING BEST KAT MANA?] 

1 comment:

  1. Selamat Tahun baru 2012 yer, A very happy new year.. 2011 Lots of sweet memory, let's create new experience in 2012..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com