Mynameika WEBSITE VALUE is RM 11,368.6 !!! | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Thursday, December 22

Mynameika WEBSITE VALUE is RM 11,368.6 !!!

RM 11,368.60 Wahhh!!! itu bukan kecik punya nilai wooo!! bole claim tak?? lepas gak kalau nak bayar PTPTN ni... huhuhu kalau la realiti nya ika bole amik seua duit tu... huhuhu orang kaya muda la ika ni kan... heheheh nice nice nice!!! Elok sangat la kan... tengah tengah sengkek ni.. semua nya kalau bole nak dapat dengan mudah je... huuu mata duitan la ika ni... hehehheh

Sesaja petang petang nak mendung ni, ika dok la search pasal blog ika ni.. alih alih bile klik link blog ika tu... huhuh kuar la site dari mana ntah... and tulis website value ika makkk aiii... kepok kepok plak nilainya.... 

 

Apakah sebenarnya benda alah ni pon ika tak tau... and apa function nye site ni pon ika bl pasti.. yang penting ika tertarik dengan nilai wang besar itu... hehehehe nak nak nak!!

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com