SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

FAKRI SAARANI

/
2 Comments
 Wohooo... apa hal la ika dok buat ni ye... enttri dengan title FAKRI SAARANI... hellloooo... marah kang fans si football player ni... heheh entri ni bukan nak  kutuk kutuk ye.. sebenarnya.... eemmm sebenarnyaaa.... aaaa.... eeemmm.... uuisshhh!! awat susah la dak ika nak cakap ni... ok2 sebenrnya ika tak pernah pon kenal dak FAKRI ni... sebelum sukan sea tu ke... selepas ke atau sebelum sebelum ni, memang ika tak kenal... al-maklumla pompuan kan... mana la nak rajin sangat tengok tengok bola sepak ni...

So di pendek kan cerita yang memang la pendek ni.... heheh soo... masa tengok game yang sukan sea tu, ika still tak kenal sape dia la player ni... tapi masa tengok kat TV tu memang la mata ika ni dok kerap fokus kan player ni... dalam hati dok siap berbisik bisik lagi tu even tengok kat umah dengan adik je... wahhh player ni hensem gak... hehehe haaa ika bukan la dok puji dia je dalam game tu... player2 indonesia pon ika dok puji haa sweet nye die, comel lak orang ni, haa yang ni hensem sikit dan berbagai la pujian yang kuar dari mulut ika ni... hehehehhe 

Bagus kan ika ni... orang dok tengok game nak tengok menang ke kalah, tapi ika dok menggatal mata ni... ok2.. dah jauh cerita dak FAKRI ni... ok berbalik ke tajuk yang asal tu, pastu bila habis je game malam tu masa MALAYSIA DI NOBATKAN sebagai juara, kat FB dok ramai la marah kat dak nama FAKRI tu.. ika ni dok pikir pikir la sape yang diorang semua ni marah2... rupa2 nya si FAKRI ni la diorang marah, and dia la orang yang ika doka perhatikan masa game tu... dia ni memang takde ciri2 jantan machoolahhh!!! tapi dia ni nampak  kelakian yang tersendiri...  heheh ooppss!! puji jauh sangat dah ni... kontroversi kanggg... dann kalo u all nak tau nama ika suka dia, sebab dia TINGGI.... alamak malu ika uuuiiii.... =)



You may also like

2 comments:

  1. wahhh ni kira silent admirer la kan...x pe...demi Malaysia..ye tak??mama pon sokong jugak Harimau Muda

    ReplyDelete
  2. orang benci dia coz banyak peluang dia tak blh nak score..cian dia..

    follow sini^^

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com