Bila Fisrt TIME tengok teater... 'Badai Semalam" | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Friday, November 18

Bila Fisrt TIME tengok teater... 'Badai Semalam"

Assalam semua ^_^


Bak kata kawan ika semalam, biasanya dok beratur nak beli tiket wayang tapi sekarang beratur nak beli tiket teater.... Wooowww!! amat tak percaya sangat la ika dapat tengok teater semalam... dan pengalam dan rasa teruja tu tak dapat nak di gambarkan lagi la.... tambahan pula pelakon pelakon teater tu bukan la dari calang calang pelakon... semuanya yang ternama.... 

 On the way nak sampai Istana Budaya semalam agak slow sikit la sebab masa tu dalam pukol 5.30 lebih gak kitorang gerak.. waktu waktu orang semua balik keje pluss 
hujan pulak... tapi semua tu tak membuat kan kitorang patah semangat tapi bertambah tak sabar nak tengok... hehhehe

Actually masa nak pegi tengok teater ni ika tak tau menahu lansung apa citer yang diorang diorang ni nak tengok, and tak tau pon sape yang berlakon dalam teater ni.. tapi... bila sampai je and tengok banner yang tergantung... waahhh!!! Aaron Aziz!! Erra Fazira!!! Umie Aida!!! apakah ika bakal berjumpa artis nanti??? sangat sangat tak sabar ketika tahu yang ika bakal jumpa artis... ngengenge....


Haaa gambar kat atas ni antara gambar dari sumber google ika.... heheh semalam tak bole nak amik gambar kan... nanti hp kena rampas, so dok pinjam la gambar mereka mereka ni.... sebenarnya rancangan teater ni ika tak berapa nak tau la cz ika firstime tengok kan... kalau di ikut kan tarikh teater ni dari 11-20 November ni... means adakah mereka ni akan terus berlakon semua ni sampai habis tarikh tu.. haaa ika tak pasti la... tapi semalam ending nye macam ni la juga... huhuhu so betul la tu kot... 

 Lakonan Erra and Aaron semalam memang menjadi sangat sangat... sangat suka tau,... sangat berkesan pada watak yang di beri kepada kedua pelakon ternama ni... Erra bole nangis dengan spontan nya..and lagi masa part aaron marah tu... hoooo takut juga... tapi teruja giler bila dapat tengok diorang depan2,,,even kat semalam dok seat atas kan.. tapi tak kisah la... janji dapat jumpe artis... heheheh 

**tapi ika masih menyimpan hasrat nak jumpe DATO'SITI NURHALIZA depan-depan... sape bole bawak ika???? please please please.... =)






No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com