AWAK.....

/
6 Comments
 Awak...saya minta maaf kalo saya sampai sekarang masih lagi terus pikir kan awk...Sebenarnya sampai sekarang saya masih lagi terbayang wajah awk kali terakhir sy lihat semalam...awk mase tu dlm keadaan terkujur ,terpaku....Dulu masa saya kenal awk,saya dpt lihat awk senyum,,awk berkata2...Semalam yang saya lihat awak diam..mata awak tertutup...diorg tgh siapkan awk...saya pandang muka awk...awak mesti nampak kan...

Tapi saya minta maaf,saya x bole nak tenung awk lama2...sbb saya x tahn sedih,,saya takut saya nangis,,,mase tu saya masih tak dpt terima lagi ketiadaan awk...awk..sekarang ni,saya masih teringat lagi saat2 saya bahagia dgn awk...masa time sekola dulu,,time saya kenal awk mula2 dlu...awk ingat lagi x? sy ingat...

First2 saya minta no.awk kat kina...time tu la sy mula knl awk syp2..awk x knl sy lagi mase tu...saya menyamar jadi nazirah...saya ckp saya gemuk,pendek,hitam...awk ckp awk x kisah kwn dgn saya...sejak tu kite terus ber hubung melalui sms...tp dlm diam saya perhatikan awk kat sekolah...yela,,,saya je yg tau ttg awk,,tapi awk mne kenal saya kan...hari2 mcm tu...setiap kali sampai sekolah,time rehat,time balik..saya pndg je awk...time awk balik naik bas,,awk selalu saya perhatikan...

sampai 1 saat,dayah  bagi tau awk x suke di tipu...saya pon tkt awk ingat saya tipu awk..saya terus buat keputusan nak terus terang dgn awk...1 mlm..sy bgtau awk,,,saya bukan nazirah,,sy bukan budak yang duduk meru tu...saya NOR ' ATIKAH bdk kelas 5D...kelas sebelah awk je...pastu awk terus diam...lame juga awk amik mase nak bls msj saya...

saya tunggu balasan dari awk...pastu awk kol saya...saya lupa ape yg kita borak time tu...tapi yang saya ingat awk tny saya,,"Sekarang kita ni mcm mane?" saya balas " entah! ikut awk la..nak teruskan atau tak" pastu awk ckp lak " Saya x kisah..kite teruskan je la".. awk tau tak...time tu saya happy.............sgt3!!!!! tak tau nak ckp ape...

dari saat tu la bermula episod bahagia saya dgn awk..setiap kali pergi sekolah,,,saya xsabar nak jumpe awk...yang sya x bole lupa...awk akan tggu saya dtg sekolah dr jauh tempat awk lepak dgn kwn2 awk...awk mesti akan cari peluang utk pandang saya...awk tau saya bahagia sgt time tu...penah sekali mase tu hujan...saya dtg sekolah lambat sikit...saya terkejut bila awk tggu saya dtg kat tembok bilik rehat guru tu...saya terharu sgt...

awk..kalo sya nak umgkap kan kenangan time sekolah mmg byk awk...setiap hari2 sya mase tu semua indah setelah awk hadir dlm hidup saya....hubungan kita terus indah sehingga masing2 tamat form5 dan SPM...lepas SPM..awk dpt tawaran belajar kat UNISEL...pastu saya plak dpt tawaran ke UITM...

Hbungan cinta kita terpisah jauh..tapi kite masih lagi berhubung...di pendek kan citer la awk...mase ni la hubungan kiter penuh dgn dugaan...mula2 saya buat perangai...mase saya buat prangai dulu..kite ade putus sekejap...pastu kite sambung balik..mase kali kedua ni la..awk jadi lain..ape saya buat semua tak kena...di pendek kan cerita lagi...kite akhirnya benar2 terputus...

Tapi lepas tu..kite ade contact semula..kite jadi kwn...awk ura2 nak saya balik mase tu..tapi sya x sedia lagi..lame juga tau awk kite brkwn kan...lame kelamaan, sy dah sedia terima awk...bila saat saya nak terima awk...awk seolah2dah ade yang len...saya terasa sgt...pastu saya terus buat keputusan,saya xnk tau pasal awk lagi...sehingga la 3 tahun berlalunye...

Tapi...awk tau x,saya rindu pd awk..saya simpan je semua tu,,,saya x amik peduli...saya teringin juga utk terserempak dgn awk,,,tapi saya ego,,,saya simpan dlm hati yang saya xnak tau ,xnak jumpe semua la ttg diri awk saya xnk...kini saya menyesal awk...saya jumpe awk saat awk x bole say "Hai" pon kat saya..senyum pon awk x mampu...

Awk...kalo benar la dlm dunia ni ade 7 org muka serupa...saya harap sgt dpt jumpe seorang yang sama wajah dgn awk..utk saya rasakan..awk masih lagi ada..SAYA RINDU AWK....!!!!


You may also like

6 comments:

  1. sedihnya..saba ye...sume yg hidup pasti akan kembali bertemu Pencipta...

    ReplyDelete
  2. anna...thx bg semangat...ika masih brusaha menerima qada qadar ni..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Labels

Blogger info terbaru info terkini info santai Blogger Popular info traffic blog #cabaran30hari Media Event Blogger review movie Produk Review SBB2014 BLOGGER IDOL Blogger Apps Buffet Ramadhan 2014 Instagram SBBYEOS2014 blog kontroversi lesen L AGENSI CARI JODOH Apps Playstore Baby Mia BlogIt Blogger contest Blogpost CARI JODOH MALAYSIA Drama Preview E-COSWAY EVENT Gadget Murah Google Playstore Impiana Hotel Impiana Hotel KLCC JODOH KHR AVI SELFIE Sepetang Bersama Blogger TCEB Thailand Exhibition baby sitter blog a.k.a Diari. cerita aku drama seludup fesyen plus size food review itisnotaboutsize kawan aku mati dalam rumah sewa networking blog pemenang #masukdramaseludup selfie dan keyakinan diri travel tips 1 MALAYSIA 7 Petala Cinta AIDILADHA 2012 AIDILAHDA 2012 ATURCARA AVI IDOL Account Keek Adam Ahmad Syukri Afdlin Shauki Anugerah meleTOP Era Apps Camera360 Apps Keek Aurora Italia Jewellery BALASAN DUNIA BLOG SURAM BLOGGER AREA MEDIA EXPERT (ADVERTORIAL MURAH) Baby skin care Baju Ibu mengandung Baju Trend Terkini Baling anak Bayi Terseliuh Berbaik sangka pada Allah Blouse Busker Butik Online CERITA KORBAN COSWAY CSR PROGRAMME Camera360 Cameron Highlands Campaign Power of Doing Good Career Cathing Fire Celebrity Faminine Scrub Wash Celebrity Lass Char Koay Teow Sg Dua Cinta Allah s.w.t. Cinta Manusia Clip Lens Coming Mommy Cool Hijab DATO' SITI NURHALIZA DERMAGIC SIMPLYSITI DOKTOR Daging Paprik Detik Terindah Bersama Fair & Lovely Disney Junior: Power of Doing Good Doa Ibu Doktorbudak Download Apps Keek Drama Bicara Hati Dress Duta Produk Chew N Glow Eman Manan Entertainment Fesyen Filem Animasi SuperSquad Filem Biopik Saloma Floria 2014 GEMA GEGAR VAGANZA Gadget Impian Gadget Tab Lenovo Gambar kahwin syanie Google Friend Connect Google Plus HARI RAYA AIDILADHA 2012 HASHTAG HUKUM DUNIA Harum Malam Original Hebahan Hospital Tengku Ampuan Rahimah Hotel Melaka Hotel Sixty Six Hujung minggu Iklan fair & lovely Ixora Hotel Penang JajaZz FashioniStaR Jalinan Kasih Ramadhan Jawatan Kosong Jenayah Jihad Iskandar Johnson's Baby KAMI HISTERIA KARMA KEDAI RAKYAT 1 MALAYSIA. KEDAI KAIN 1 MALAYSIA KTM KURSUS KORBAN Kawan Keek Kelas Memandu Kelebihan Harum Malam Keretapi Tanah Melayu Kerja kosong Kerjaya Kisah Adam dan Alya LAMAN SOSIAL Lady Boss Laman Kayangan Shah Alam. Food Review. Lifestyle Blog MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MASTER FOREX TERHEBAT 2015 MLM MULTI LEVEL MARKETING Malaya Bank Berhad Maleficent Mama Mia Mamil® MomMe Saturdays Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush Masak Paprik Masakan Thai Maybank2u Meeracle Gemstones Beauty Mega Wedding Malaysia 2017 Minda Bawah Sedar Minuman Jus Walit Ginseng My Calendar Nasi Arab Mandy Neelofa Nova Highlands Resort & Residence OKI SETIANA DEWI OMGFEST PART 2 PESERTA MAHARAJA LAWAK 2012 Paste sup ani utara Pejuang Kanser Jelajah Borneo Dengan RM1 Pemikiran Bawah Sedar Penang Street Art Percutian Keluarga Perkahwinan Contract. Perniagaan Online Personal Blog Petua hilang bau badan Photo Grid Pintu Hati Neelofa Akhirnya Telah Terbuka Menerima Lamaran Power bank murah Produk hilangkan bau badan REJECTION Restu Ibu Roti Canai Chicken Curry Roti Canai Transfer Road SAPS Ibu Bapa SAPS Ibu Bapa - Saps NKRA SAPS Ibu Bapa 2017 SAPS Semakan Ibu Bapa SAPS semakan secara online SEKOLAH RENDAH AGAMA BATU BELAH SENARAI PESERTA SN GADGET Safety Seminar buat duit dengan affiliate Seri Emas Sindiket tarik kereta Sleeping Beauty Somebody Like Me Style 2013 Syarikat penerbangan persendirian Syawal 2014 Tab Lenovo Taman Buaya Melaka Telemarketing Teman tapi Mesra The Hunger Games The captain steamboat TruDtox UPDATE BLOG Uitm Uitm Final exam Uncle Jack Fried Chicken Vanilla Coklat slot Lestary TV3 Wak Doyok Walit Ginseng Wechat You Chew You Glow aidilfitri 2015 akademi fantasia 2014 alasan untuk bahagia ampang atikahnorbaki audition af azam 2015 baling tingkat tiga bangunan barang bayi pupular barangan bayi bazaar ramadhan 2017 bazaar ramadhan klang bazaar ramadhan shah alam belajar memandu beli online barang bayi bila kucing bercakap bina network blog blog tak mesra seo blogg bridesmaid buang anak buffet ramadhan de palma hotel shah alam busy cabaran iphone 5s catering catuan air catuan air selangor 2014 cerita adaptasi novel cityskin medispa contoh nilai kemanusiaan denaihati driving test e-ADVERT ekor kucing finas petaling jaya free postage gemok is ohsem! hair rich trichology hantaran mahal hantaran melambung tinggi hantaran perkahwinan hari guru 2014 hilang keyakinan diri iPhone 5s iklan iklan terbaru islamic conference islamic cruise jom jimat elektrik jpj kelompok kerja krisdayanti dan raul lemos krisdayanti sah menjadi isteri kuala lumpur kucing lesen P lesson monopod motherhood.com.my nadi putera nilai murni kepada kanak-kanak nursery pelayaran islamic pelayaran islamik 3.0 pelayaran kerohanian pengapit idaman pernikahan krisdayanti practical training program affiliate pusat jagaan kanak-kanak rashidun caliph conference raya 2015 resepi spaghetti cabonara salam kosong-kosong salam lebaran 2015 selamat hari bapa 2015 seludup shatris catering single housewife sohaini cookies spaghetti cabonara steamboat area klang steamboat murah student practical training suruhanjaya perkhidmatan awam syanie syanie bertunang syanie dan nadi putera tahun 2015 tahun baru 2015 tarik kereta ujibakat drama seludup wassap